Ceafa de porc la cuptor

de Valclaudia in , 28 Iul 2018 | 5932 vizualizari

 

Gatesc cu noile condimente de la Delikat, 100% naturale...

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg ceafa proaspata de porc
  • 4 perechi carnaciori semi-afumati de porc+vita
  • condiment pentru prepararea carnii de porc de la Delikat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la cuptor:

Ceafa de porc se taie bucati de grosimea unui deget, apoi se asaza in tava.

Presaram dupa gust condimentul perfect de la Delikat, apoi dam tava la cuptor pentru 25 minute. (Cuptorul trebuie sa fie preincalzit la 200 grade Celsius.)

Scoatem tava din cuptor, intoarcem bucatile de carne pe cealalta parte, rupem carnaciorii si ii asezam printre bucatile de ceafa, dam din nou tava la cuptor pana scade tot lichidul si carnea se rumeneste frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata