Tochitura

de adry88 in Porc, 28 Apr 2013 | 4210 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • spata de porc
  • carnat de casa
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • ulei
  • 1 pahar de vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Carnea o spalam,o stergem cu un prosop de bucatarie si o taiem bucati mici.

Amestecam, punem  sare,piper si boia de ardei dupa gust si condimetam carnea.

Se pune intr-o tigaie putin ulei si adaugam carnea,cand incepe sa rumenesca adaugam vinul si lasam sa se prajeasca pana scade,la final adaugam carnatul de casa taiat felii si lasam cca 5 min sa se prajeasca impreuna.

Se serveste cu mamaliguta si branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

adry88 1

29.04.2013, 15:35

gaby_gabytza 1

29.04.2013, 16:35

buuuuun

mihaelar63 1

13.05.2013, 00:06

Sa te tot tii demancat
Asta da mancare serioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura dobrogeana