Cascaval pane

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 26 Mar 2015 | 4185 vizualizari

 

Fetitei mele ii place foarte mult cascavalul pane.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr cascaval
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Cascavalul se taie fasii mai groase sau de grosimea unui deget.Ouale se bat impreuna cu putina sare si piper.Fiecare felie de cascaval se trece prin faina,oul batut,pesmet ,dinou prin oul batut si pesmet.

Se prajeste fiecare felie de cascaval pe ambele parti,aproximativ 2-3 minute in ulei incins.Dupa prajire se scot pe hartie absorbanta pentru a se elimina surplusul de ulei.Pofta buna.

TIPS-URI

1

putem servi cascavalul langa o garnitura de cartofi sau salate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane