Cartofi cu ceapa si kaizer la cuptor

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 21 Iul 2014 | 5034 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 1 ceapa alba
  • kaizer
  • cascaval felii hocland
  • cascaval delaco
  • condimente :busuioc,sare,piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu ceapa si kaizer la cuptor:

Cartofii se pun la fiert in coaja cu apa si sare pentru 20-30 minute.

Se curata de coaja cat sunt inca calzi,se taie rondele si se aseaza un strat de cartofi intr-o tava termorezistenta,se pune sare,piper si busuioc deasupra.

Ceapa se taie jullien,se pune la calit in ulei de masline pana se inmoaie putin,se adauga si kaizerul taiat fasii,se mai lasa cateva minute si se adauga peste stratul de cartofi.

Se acopera cu un alt strat de cartofi,se pune condimentele,cascavalul delaco se taie cuburi,iar feliile de cascaval se rup in bucati.

Se da la cuptor pentru 40 minute.

 

TIPS-URI

1

Se servesc cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ceapa si kaizer la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi prajiti cu marar