Cascaval pane

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2013 | 4888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g cascaval
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Cascavalul se taie felii groase de un deget, se dau prin faina, ou, pesmet, ou, pesmet. Lasam feliile de cascaval la rece pentru 15 minute.

Feliile se prajesc pe ambele parti in ulei bine incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

jolygina 1

22.08.2013, 23:30

dantes 1

23.08.2013, 08:17

simplu si delicios

ianculubita 1

23.08.2013, 09:18

mmm,ce bun este

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu carnati