Cartofi prajiti cu parmezan

de iry-gabriela in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2012 | 7091 vizualizari

 

....dupa atata carne si cozonaci cred ca ar merge foarte bine si o portie de cartofi cu parmezan,....

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi roz,
  • 50 g parmezan,
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi prajiti cu parmezan:

Cartofii se curata si apoi se spala dupa care se taie cubulete si se prajesc in ulei incins.    

Dupa ce se scot pe farfurie se condimenteaza cu sare si piper si se rade deasupra parmezan cat sunt calzi pentru a se topi repede.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi prajiti cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Mihaela11_jo 1

17.04.2012, 20:15

Deliciosi

oana_pisicutza16 1

18.04.2012, 11:16

tare pofta imi e de o portie

Sim0na 1

18.04.2012, 21:54

mm... ce bun este... desi plin de calorii!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortilla de Patatas - Omleta spaniola cu cartofi