Cartofi picanti cu mustar si miere la cuptor

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2011 | 9285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 1 ceasca unt topit
  • 3 catei usturoi
  • cateva fire de patrunjel tocate
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura miere de albine
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita peperoncino
  • 1 lingura suc de lamaie
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi picanti cu mustar si miere la cuptor:

Cartofii ii fierbem in coaja pe jumatate. Daca sunt mici ii lasam sa fiarba 5 minute, daca sunt mai mari 7-8 minute.
Ii curatam de coaja, ii taiem in sferturi. Cat timp se fierb cartofii preagatim intr-un bol dresingul: amestecam mustarul cu mierea, uleiul de masline, patrunjel tocat, sare, peperoncino, suc de lamaie si 1 lingura de apa.

Cartofii ii curatam de coaja, ii taiem in sferturi apoi, ii punem in bol si ii amestecam cu dresingul. Ii asezam in tava, punem uleiul de masline peste ei, ii asezonam cu sare, piper si ii acoperim cu o folie de aluminiu. Ii coacem la 200°C timp de 30 minute, apoi fara folie pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi picanti cu mustar si miere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de telina la aburi, cu sos de smantana si mustar