Cartofi cu ciuperci si ierburi aromate in sos de rosii la cuptor

de Tabita _ in Mancaruri de legume, 21 Mai 2020 | 2914 vizualizari

 

O mancare usoara, de vara.
 

 

INGREDIENTE

  • 3 catei usturoi
  • 6 cartofi mari
  • 290 g conserva ciuperci taiate champinion
  • 400 g rosii pasate
  • 3 linguri ulei de masline
  • cateva crengute cimbru
  • cateva frunze salvie
  • rozmarin uscat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu ciuperci si ierburi aromate in sos de rosii la cuptor:

Am curatat cateii de usturoi. I-am taiat.
Am scos si frunzulitele de pe crengute si am maruntit frunzele de salvie.
Le-am pus toate intr-un castron impreuna cu condimentele si ulei de masline.
Am curatat cartofi, i-am spalat si i-am taiat cuburi.
I-am pus intr-un bol incapator si am adaugat ciupercile si amestecul de ierburi si usturoi. Am amestecat bine totul.
Intr-o tava am pus rosiile cu sosul de rosii.
Am adaugat deasupra si cartofi si celelalte din bol.
Am presarat pe deasupra rozmarin uscat.
Am dat tava la cuptor pentru 30 de minute sau pana cand s-au rumenit frumos.
Se scot din cuptor si se servesc.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Am servit cu castraveti murati si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ciuperci si ierburi aromate in sos de rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ratatouille, un altfel de ghiveci de legume