Cârnăciori de bere în foietaj

de carmenvlad in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2011 | 20573 vizualizari

 

Cârnăciori de bere în foietaj, un aperitiv uşor de făcut şi deosebit de delicios.

 

INGREDIENTE

  • 300 g carnăciori de bere
  • 1/2 aluat foietaj Bella
  • 1 gălbenuş
  • Seminţe de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cârnăciori de bere în foietaj:

Preparare cârnăciori de bere în foietaj

Se scoate aluatul de la frigider şi se lasă să se dezgheţe la temperatura camerei. Se foloseşte jumătate din aluat sau întreg dacă doriţi să faceţi mai mulţi cârnăciori, se întinde puţin cu sucitorul şi se taie fâşii late cât lungimea cârnăciorului. Se taie capetele cârnăciorilor şi se rulează fâşia de foietaj în jurul cârnăciorului.

Se aşază cârnăciorii în tavă, se bate gălbenuşul şi se ung cârnăciorii cu ajutorul unei pensule. Se presară susan şi se dau la cuptorul încins la 200 grade, pentru 15 sau 20 de minute.

Cârnăciori de bere în foietaj se scot de la cuptor şi se servesc fierbinţi cu un pahar de bere Neumarkt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cârnăciori de bere în foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]