Sufleu de branzeturi

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2013 | 17724 vizualizari

 

Ce sa va mai spun...o pufosenie delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 300 gr branza telemea( Hochland de vaca imi place mie)
  • 10 linguri pline de iaurt grecesc( 10 %)
  • 100 gr cascaval razuit
  • 400 gr smantana
  • 250 gr pesmet fin
  • 2 oua+ 3 linguri smantana+ un praf de sare
  • unt pentru tapetat tava
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de branzeturi:

Se amesteca branza faramitata cu galbensurile, iaurtul si smantana. Se pune pesmetul si se mixeaza bine( sau cu un tel).

Albusurile le batem spuma moale si punem jumatate din cantitate peste compozitia de branza amestecand bine. Restul de jumatate il amestecam usor prin invaluire( usor).

Tapetam o tava ( eu am avut din ceramica de lasagna), rasturnam compozitia.

Batem restul de oua cu smantana si praful de sare si turnam deasupra, apoi nivelam bine cu o spatula.

Radem deasupra cascaval si dam la cuptor pentru 25 sau 30 de minute.

Il putem taia si servi cald. Este un aperitiv excelent.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]