Capsuni la borcan

de gaby_gabytza in Dulceata / Gem, 29 Iun 2013 | 3889 vizualizari

 

Reteta am invatat-o de la o prietena si e prima data cand incerc

 

INGREDIENTE

  • 2 kg capsuni
  • zahar
  • 1 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsuni la borcan:

Spalam capsunile si le dam jos coditele daca au dupa care le lasam sa se scurga de apa. Pregatim cateva borcane curate(spalate si scurse bine de apa). Adaugam capsuni in borcan 3/4 lasand loc pt felia de lamaie.

In fiecare borcan punem cate o lingura de zahar si deasupra cate o feliuta de lamaie. Peste lamaie punem din nou dar de data asta cate o lingurita de zahar. Inchidem bine borcanele cu capace si le bagam la congelator la iernat. Ele vor ramane intregi si dulci

Daca ti-a placut reteta noastra "Capsuni la borcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de capsuni