Canelloni cu carne tocata

de babi5 in Cannelloni, 8 Feb 2014 | 15265 vizualizari

 

Am avut un pachet de caneloni de ceva vreme si m-am gindit sa le pregatesc. Azi le-a venit rindul ,ce sa va spun decit ca au iesit tare ,tare buni ..

 

INGREDIENTE

  • 14 buc .canelloni din gris 
  • 600 gr carne tocata de porc
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • bulion de casa 750 ml
  • 2 linguri kechup de casa
  • 1 ceapa mica
  • 3 catei de usturoi
  • frunze patrunjel(eu am folosit de la congelator tocate )
  • parmezan (eu nu am folosit)
  • 1 cartof
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Canelloni cu carne tocata:

Carnea tocata se pune intr-un castron impreuna cu :usturoiul,ceapa, tocate marunt,pesmetul ,cartoful dat prin razatoarea mica ,pesmetul ,sare,piper,vegeta ,frunze de patrunjel, oul.

Se amesteca bine totul apoi umplem caneloni ..

Intr-o tava unsa cu uleiul asezam canelloni peste care punem sucul de bulion amestecat cu kechupul si putina verdeata ,acoperim cu o folie si dam la cuptorul incins in prealabil la 160 gr si lasam pentru 40 min.

Se  pune  parmezan  cind servim (eu nu am folosit ).

TIPS-URI

1

Se pune deasupra parmezan sau cascaval ras.

2

Nu este rea nici telemeaua rasa

3

Asezonam cu verdeata

Daca ti-a placut reteta noastra "Canelloni cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni alla bolognese