Calamari prajiti in ulei de masline cu usturoi

de Bya Ralu in Fructe de mare, 31 Mai 2019 | 5581 vizualizari

 

"Retete pentru mese in familie"

 

INGREDIENTE

  • 200-300 gr inele de calamari
  • ulei de masline
  • usturoi
  • peperoncino praf sau fulgi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calamari prajiti in ulei de masline cu usturoi:

Calamarii se spala bine, daca inelele sunt prea mari, se taie in bucati mai mici si se pun pe un servet de bucatarie pentru a se scurge de apa.

Intr-un wok punem ulei de masline, un catel mare de usturoi putin strivit si fulgi de peperoncino, lasam sa se incalzeasca putin.

Se pun inelele de calamari la foc iute, se prajesc pe ambele parti, iar cand sunt gata, se scot pe un servet de hartie.

Se servesc pe pat de piure de cartofi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Calamari prajiti in ulei de masline cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paella valenciana