Scoici la cuptor

de giuliana in Fructe de mare, 5 Noi 2010 | 15332 vizualizari

 

o reteta foarte usoara

 

INGREDIENTE

  • 1 kg scoici
  • 50 gr pesmet
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici la cuptor:

se spala si se curata bine scoicile ,se deschid si se pun intro tava

peste scoici se presara ulei si pesmetul si o cescuta apa se dau la cuptor timp de 7-8 minute

cand devine pesmetul maro se scot si se servesc

TIPS-URI

1

se poate presara deasupra un pic de patrunjel tocat marunt (eu nu il pun pentru ca nu mananca sotul)

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]