Bruschete romanesti xxl

de babi5 in Piine, 26 Ian 2014 | 4249 vizualizari

 

Dragii mei sa vedeti ce mic dejun sanatos va recomand cu mare drag.Usor de preparat si zic eu parere proprie foarte sanatos ..merge si la dieta ..

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de pine neagra( veritabila nu cu coloranti )
  • 4 catei de usturoi
  • sare, boia
  • ulei masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete romanesti xxl:

Se prajesc feliile de pine (cit se doreste )apoi se freaca cu cateii de usturoi .

Intr-un castronel se pune putin ulei de masline, potrivim de sare (nu mult ),putina boia (pentru culoare ).

Amestecam bine si cu o pensula de silicon ungem fiecare felie

Bruschetele sunt gata pentru a fi servite ..

Pofta buna!

Rapid ,sanatos ,gustos.

TIPS-URI

1

Se poate servii linga un iaurt natural cu 0% la suta grasime

2

Sau un ou fiert tare ..

3

Poate servii cu incredere si cei care merg la servici .dupa mestecind o1-2 frunze patrunjel si usturoiul nu mai miroase .

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete romanesti xxl" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

MOKUSKA 1

07.05.2014, 16:04

babi5 1

07.05.2014, 17:11

multumesc mult mokuska sanatos si gustos

Rahela Velicu 1

24.06.2021, 20:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa