Bors de perisoare

de marcela1979 in Ciorbe, 20 Apr 2012 | 3902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata amestec porc cu vita
  • 1 ceapa alba
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/4 telina radacina
  • 1 ardei gras rosu
  • ulei
  • vegeta,piper
  • 200 ml bors de casa
  • frunze de patrunjel
  • frunze de leustean
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de perisoare:

Se pun 4 l de apa la fiert intr-o oala. Ceapa se toaca marunt si se pune in oala cand apa clocoteste. Zarzavaturile se curata, se spala si se toaca marunt.

Intr-o tigaie se pune ulei sa se incinga si se adauga zarzavaturile tocate marunt. Se lasa sa se caleasca si apoi se pun in oala cu apa.

Se prepara perisoarele: la carnea tocata se adauga 1 ou, condimente si se amesteca bine. Se formeaza bilute care se pun in oala cand zarzavatul e fiert. Se lasa sa fiarba perisoarele, se potriveste de vegeta si piper, se adauga frunzele de patrunjel si leustean tocate marunt si borsul si se mai lasa sa dea un clocot, dupa care se stinge focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]