Ciorbă deasă de dovlecei cu cârnaţi afumaţi

de madi_marin in Ciorbe, 26 Iul 2013 | 4908 vizualizari

 

M-am inspirat pentru această reţetă din revista ,,Bucătăria pentru toti,,.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare
  • 2 carnaţi afumaţi (mai groşi)
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • ulei
  • mărar
  • smântână
  • oţet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă deasă de dovlecei cu cârnaţi afumaţi:

Se toacă ceapa mărunt şi se pune la călit împreună cu morcovul ras pe răzătoarea cu ochiuri mici. Se adaugă apă şi se lasă să fiarbă.

Între timp se spală dovlecelul şi se rade pe răzătoarea cu ochiuri mari.Se adaugă în oală şi se lasă să fiarbă totul cam 10-15 minute, după care se adaugă 1 cârnat tocat fâşiuţe şi prăjit, sare ,piper şi oţet după gust. Se mai lasă să fiarbă 5 minute. Se stinge focul şi se adaugă mărar tocat şi smântână.

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă deasă de dovlecei cu cârnaţi afumaţi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare