Biscuiti digestivi cu tarate de ovaz si goji

de vio_dreams in Dulciuri, 12 Feb 2013 | 5905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar faina integrala
  • 2 pahare tarate de ovaz
  • 1 pahar zahar brun
  • 1 pahar unt topit
  • 4 linguri zeama lamaie
  • 1 lingura coaja lamaie
  • 20 gr fructe goji
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 praf sare
  • 1 ou
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti digestivi cu tarate de ovaz si goji:

Amestecam faina intregrala, taratele de ovaz, zaharul brun, praful de copt si sarea. Adaugam peste ele untul topit  oul si coaja de lamaie si amestecam.

Fructele goji le stropim cu zeama de lamaie si le lasam 1 minut apoi le adaugam la compozitie.

Dam la frigider pentru cel putin jumatate de ora.Daca nu este suficient de maleabil aluatul puteti adauga putina faina.

Presaram cu faina blatul de lucru si intindem o foaie nu foarte groasa. Decupam cu ajutorul unei forme rotunde.

Punem biscuitii in tava tapetata cu hartie de copt.

Ii dam la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.

Deliciosi si sanatosi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti digestivi cu tarate de ovaz si goji" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (7)

Rocsi 1

12.02.2013, 22:39

jolygina 1

12.02.2013, 23:38

elucubratiiculinare 1

12.02.2013, 23:41

imi place combinatia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]