Bastonase de pui crocante si aromate

de cristeena20 in Mancaruri cu carne, 31 Aug 2014 | 4486 vizualizari

 

Ideea mi-a venit gandindu-ma la dleicioasele fasii de pui de la KFC. Au iesit dleicioase alaturi de un sos coctail.

 

INGREDIENTE

  • 2 jumatati de piept de pui
  • sare, piper alb, praf de usturoi
  • 2 linguri sos de barbeque cu gust afumat
  • sos de soia
  • 1/2 pahar vin alb
  • ulei de masline, ulei pentru prajit
  • pesmet facut din grisine
  • 2 oua
  • faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bastonase de pui crocante si aromate:

Taiem pieptul de pui in bastonase (fasii) mai lungi si nu groase. Le condimentam bine cu sare, piper alb, praf de usturoi. putin ulei de malsine, sos de soia, sos de barbeque cu gust de afumat (gasim la standul de ketchup si sosuri). La final turnam vinul alb. Le amestecam bine si le lasam la frigider cateva ore. 

Pregatim pesmetul mixand in robot cateva grisine . Praful rezultat il amestecam cu sare, piper alb cu generozitate, praf de usturoi ai putin parmezan. 

Punem ulei intr.o tigaie la incins si dam fasiile de pui prin faina, ouale batute si apoi pesmetul condimentat. Le prajim la foc mediu . Le scoatem pe un servetel absorbant.

 Eu am servit alaturi de cartofi prajiti  si salata cu creson , imbibate in sos coctail.

 

TIPS-URI

1

daca va place picant, aduagati sos tabasco la marinata de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bastonase de pui crocante si aromate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

ULTIMELE COMENTARII

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bastonase de pui