Cotlet de porc in sos de vin rosu

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 7 Ian 2011 | 9336 vizualizari

 

Reteta este preluata de la Laura Adamache
http://adamache-laura.blogspot.com/2010/10/cotlete-de-porc-in-sos-de-vin-rosu.html

 

INGREDIENTE

  • 5 cotlete de porc cu os
  • 2 pahare de vin rosu(eu am pus 450 ml)
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 2-3 frunze de salvie
  • cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in sos de vin rosu:

Se prajesc cotletele de porc in tr-o tigaie cu putin ulei fara a se suprapune bucatile.
Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti se condimenteaza cu sare si piper.Se adauga si usturoiul taiat feliute ,frunzele de salvie si cimbru .Se adauga si vinul si se lasa pana se evapora fara capac,dupa care se pune un pahar de apa si se pune capacul.Se lasa sa fiarba la foc mic ,

In cazul in care  carnea nu este destul de frageda se mai adauga apa si se mai lasa sa fiarba .Se serveste cu cartofi natur ,mamaliguta sau cu ce va place.


Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in sos de vin rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vita chinezeasca picanta, cu ardei si sparanghel alb