Basler Brunsli - Biscuiti elvetieni traditionali de Craciun

de Kadia80 in Dulciuri, 8 Dec 2011 | 8908 vizualizari

COMENTARII (39)

Lau 1

08.12.2011, 16:16

sunt prima

Kadia80 1

08.12.2011, 16:24

gaby_gabytza 1

08.12.2011, 17:10

foarte reusite

Cris2711 1

08.12.2011, 17:16

minunati

daniela 1

08.12.2011, 17:49

Tare faini!

adasev12 1

08.12.2011, 17:53

f buni

aziz 1

08.12.2011, 17:55

diaconta 1

08.12.2011, 18:21

ce frumosi sunt

Rocsi 1

08.12.2011, 19:04

foarte frumosi!!!

Adinuta 1

08.12.2011, 19:17

ce frumosi

Criss 1

08.12.2011, 19:20

Super reteta!

alinutzika 1

08.12.2011, 19:38

ce buni..

gaby_duceag 1

08.12.2011, 19:43

foarte frumosi

Angelina_Elena 1

08.12.2011, 19:47

tare buni si frumosi

ionela2682 1

08.12.2011, 20:40

MotanLaOale 1

08.12.2011, 21:17

trebuie sa fie bune
dar in cuptor obisnuit nu se fac??

Kadia80 1

08.12.2011, 21:24

ba da merg si-n cuptor obisnuit, dar n-am Trebuie mai mult uscate la foc mediu cateva minute, dar cu ochii pe ele sa nu se arda

Mitinita 1

08.12.2011, 21:42

foarte faine

mihaelar63 1

08.12.2011, 22:06

Super !!!
Cu cat timp inainte de craciun ii pot face ?
cum ii pastrez ?

mirela0911 1

08.12.2011, 22:12

ce frumoase sunt si sigur delicioase

alieli 1

08.12.2011, 22:30

Lorra 1

08.12.2011, 23:09

boon

rodica_m 1

09.12.2011, 08:19

ooo...nu-i rau..incep pregatirile de Craciun!!! arata foarte binee!

lilik 1

09.12.2011, 11:15

minunati

Kadia80 1

09.12.2011, 12:04

@ Mihaela: Se pot pastra 2-3 saptamani la rece şi uscat (intr-o cutie inchisa). Dar trebuie ascunsi bine pentru ca altfel dispar ca la mine mai am doar unul…

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede