Aripioare cu sos de mustar si ciuperci la cuptor

de Valclaudia in Pui, 30 Oct 2014 | 6411 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare de pui
  • 250 gr. ciuperci
  • 3 linguri mustar dulce
  • 2 linguri seminte de susan
  • sare si piper macinat dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare cu sos de mustar si ciuperci la cuptor:

Spalam aripioarele sub jet de apa rece.

Amestecam 3 linguri de mustar cu 5 linguri de apa rece, 2 linguri seminte de susan, sare si piper macinat dupa gust.

Asezam aripioarele intr-un castron, turnam amestecul de mustar peste aripioare si dam vasul la rece pentru cateva ore (eu l-am lasat de seara pana dimineata la frigider).

A doua zi golim continutul castronului intr-un vas de yena,curatam ciupercile, le spalam si le taiem felii.

Asezam feliile de ciuperci peste aripioare, preincalzim cuptorulla 200 grade si dam tava la cuptor timp de o ora, pana se rumenesc aripioarele frumos si scade toata apa lasata.

Scoatem tava din cuptor, presaram patrunjel proaspat tocat si lasam la racorit.

Servim aripioarele cu mujdei de usturoi si mamaliguta.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu sos de mustar si ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripi de pui la cuptor în vasul roman