Piept de pui picant la grătar

de alice_ciobanu in Pui, 5 Iul 2011 | 5304 vizualizari

 

Am primit o invitaţie din partea celor de la gustos.ro de a participa luna aceasta la un grătar virtual, alături de alţi bloggeri invitaţi. Astfel că voi mă voi număra printre cei ce iau parte la proiectul "Cu bloggerii la grătar"...gătind pentru dvs.

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr piept de pui
  • 200 ml smântână
  • 2 linguri curry
  • 1/2 linguriţă chili
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui picant la grătar:

Pieptul de pui curăţat de piele şi dezosat se taie în cuburi potrivite ca mărime. Într-un bol amestecăm smântâna cu curry şi chili şi turnăm acest amestec peste bucăţile de piept de pui. Dăm la rece pentru minim 3 ore, dar eu am lăsat carnea la marinat peste noapte.

Încingem grătarul....:)) treabă ce revine exclusiv bărbaţilor, ca de altfel întregul proces tehnologic ce ţine de pregătirea grătarului şi frigerea cărnurilor...:))

Pe nişte beţe de frigărui, ţinute în apă, în prealabil, înfingem bucăţile de carne şi le punem pe grătar, până se rumenesc frumos, carnea fiind suficient de pătrunsă.

Alături de carne punem pe grătar şi pacheţelele de brânză feta, şi se lasă pentru vreo 10 minute. Se desfac în momentul servirii alături de pieptul de pui şi se presară puţin busuioc mărunţit.

Poftă mare să aveţi!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui picant la grătar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui simplu si rapid