Ardei umpluti cu branza de burduf

de DulciuriSiNuNumai in Aperitive / Garnituri, 8 Noi 2012 | 19199 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3 ardei kapia rosii
  • -350 g branza de burduf
  • -2 linguri de smantana
  • -o legatura marar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu branza de burduf:

Intr-un castron se sfarama branza de burduf si se amesteca cu 2 linguri de smantana.

Mararul se spala bine, se toaca marunt si se adauga la pasta de branza.

Ardeii se spala, se indeparteaza cotoarele si semintele si se umplu cu compozitia de branza. Se foloseste o lingurita cu codita lunga pentru a putea apasa bine pasta. Daca nu va ajunge pasta de branza nu este nicio tragedie: umpleti cu cat aveti. (asa mi s-a intamplat si mie). Ardeii umpluti se introduc fiecare intr-o punga, se leaga cu un elastic si se dau la frigider pana a doua zi. Se taie ardeii de la varf cu ajutorul unui cutit ascutit bine. Se sterge cutitul pe o laveta de bucatarie dupa fiecare felie taiata. Se aseaza pe un platou pe un pat de salata verde. Contrastul de culori este foarte frumos si gustul minunat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu couscous gremolata