Ardei iuti umpluti cu ton

de Lau in Peste, 13 Ian 2020 | 2962 vizualizari

 

„Bunatati pentru Craciun”

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g ardei iuti
  • 200 g ton
  • 2 linguri maioneza
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • piper
  • 200 ml otet
  • 1 l apa
  • 1 foaie de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti umpluti cu ton:

Intr-o oala punem apa cu otet, sare, boabe de piper si foaia de dafin la fiert.

Intre timp taiem capacelele de la ardei si curatam de cotor si seminte.

Din moment ce fierbe apa, adaugam ardeii si lasam sa fiarba 5 min.

Ii scoatem in apa rece (punem si cateva cubulete de gheata), ii lasam sa se scurga foarte bine de apa.

Intre timp amestecam maioneza (eu am facut in casa), tonul scurs de ulei, ceapa tocata marunt si condimente dupa gust (ar fi bine sa dam ceapa prin razatoare), amestecam bine si lasam 5 min.

Cu ajutorul unei lingurite incarcam ardeii si ii asezam in tava, ii dam la rece minim 1 ora inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti umpluti cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de ton cu fusilli