Ardei iuti la otet

de Andreea Baraboi in Conserve, 25 Sep 2014 | 3681 vizualizari

 

Cum ardeii iuti la oteti sunt preferatii mei nu puteau sa lipseasca din camara !

 

INGREDIENTE

  • 1 kg 500 g ardei iuti
  • sare
  • piper boabe
  • otet
  • foi dafin
  • zahar dupa gust
  • 1 morcov
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti la otet:

Am spalat ardeii sub jetul de apa   rece . am indepartat  codita  i-am taiat  rondele si i-am inghesuit in borcane.

Morcovul l-am curatat, spalat  taiat rondele si l-am adaugat   la un loc cu ardeii.

Intr-un vas adaugam otetul, foile de dafin , piperul, zaharul si sarea care au tras un clocot si s-au racorit un pic si apoi ii rasturnam peste ardeii iuti din borcane. Acoprim   gura borcanului cu  folie alimentara , inchidem capacele si lasam in patura sa se racoreasca pana a  doua zi,

Odata  reci se  pastreaza la loc racoros si intunecat .

 

TIPS-URI

1

La fierberea otetului toate ingredientele se potrivesc dupa gust .

2

Mi=au iesit 3 borcane .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti la otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]