Aperitiv pateuri cu branza sarata

de cristinutanicolita in Aperitive / Garnituri, 26 Feb 2019 | 3143 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat foietaj
  • 300 g branza sărată
  • 1 ou
  • 2 lg iaurt
  • 1 galbenus +1 lg lapte pt uns
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv pateuri cu branza sarata:

Dam drumul la cuptor. 

Aluatul, dezghetat in prealabil, îl intindem putin si îl tăiem patrate. 

Branza o dam pe razatoarea cu ochiuri mici si o amestecam cu oul si iaurtul. 

Punem branza pe fiecare patrat, pliem si cu o furculita unim marginile. 

Tapetam o tavă cu hartie de copt, stropim cu apă, punem pateurile, le ungem cu ou si le coacem primele 10 min la foc iute, iar apoi la foc mediu cca 20 min. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pateuri cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

ieri la 08:46

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

pe 23.04 la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulz ciobanesc