Aperitiv choux-uri cu crema de branzeturi si prosciutto

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2019 | 6239 vizualizari

COMENTARII (22)

mirela0911 1

22.02.2019, 19:16

Foarte bine arata si sunt sigura ca au fost tare gustoase!

MotanLaOale 1

22.02.2019, 19:39

bune bune

Andra_Constantinescu 1

22.02.2019, 19:44

Minunate!

Merisor 1

22.02.2019, 19:53

Faină idee de aperitive!

Bunica 1

22.02.2019, 19:55

Ce frumusele sunt!

RODIMUR 1

22.02.2019, 19:57

Sunt foarte drăguțe și sigur sunt și foarte bune...!

Gabriela_Gh 1

22.02.2019, 20:09

Interesant și bun!

CameliaR 1

22.02.2019, 20:12

Woow! Cat de bine arata!

madi_marin 1

22.02.2019, 20:35

Foarte faine!

Adi 1

22.02.2019, 21:22

Foarte bune!

vasimur 1

22.02.2019, 22:17

Gherca Daniela 1

22.02.2019, 22:25

super si chiar faine pentru pus pe platou la mese festive!

Rocsi 1

23.02.2019, 10:59

Va multumesc mult tuturor!

Rahela Velicu 1

24.02.2019, 13:42

Rocsi 1

24.02.2019, 20:47

Rahela

dantes 1

28.02.2019, 09:57

Bune!

oanapl 1

02.03.2019, 21:04

Ce idee minunata! Arata foarte bine!

Rocsi 1

03.03.2019, 11:31

Va multumesc!

RuxyRux 1

07.03.2019, 20:12

Wow! Bravo Rocsi...arata minunat! O idee grozava pentru o masa de sarbatoare! Eu le-as umple cu tzatziki!

Rocsi 1

08.03.2019, 20:53

Multumesc mult, draga Ruxy! Chiar sunt foarte bune, iar umpluturile pot fi diverse!

mihaelar63 1

11.03.2019, 03:40

Delicioase

Rocsi 1

11.03.2019, 21:31

Multumesc mult, Mihaela!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu carne tocata (by miha)