O reteta un pic modificata
Mai intai am inceput prin a taia ciupercile, apoi le-am bagat in blender sa se toace fin. Le-am pus intrr-o tigaie cu ulei de masline si am calit pana cand a scazut toata apa pe care ciupercile au lasat-o. Peste ciuperci am pus sare, piper, cimbru si salvie.
Carnea am prajit-o putin pe ambele parti, condimentata cu sare, piper si rozmarin. Am lasat-o la racit un pic si am uns-o cu mustar.
Apoi pe masa de lucru am pus o folie alimentara, am asezat feii de salam de curcan , peste am pus pasta de ciuperci, iar peste pasta de ciuperci am pus carnea de vita. Am rulat astfel incat carena sa fie acoperita in toate partile de amestecul de ciuperci si salamul de curcan.
Trebuia dat la rece o ora, eu l-am tinut doar 30 de minute si am scos ruloul de carne.
Din nou pe masa de lucru, am pus putina faina, am pus aluatul, am scos ruloul de carne din folie si l-am pus deasupra aluatului. Am infasurat ruloul in aluat, l-am crestat cu un cutit si l-am uns cu un o batut bine.
Am dat la cuptor pentru aproximativ 30 minute. A iesit fff bun, dar pentru cine prefera mai facuta carnea, se mai lasa vreo 10-15 minute in cuptor.
Pofta buna!
1
carnea de vita este fff gustoasa si doar asezonata cu sare si pipe
2
de preferat e sa fie in sange daca stim provenienta ei, daaca nu gatita cat mai bine
3
este mai frageda carnita de vita daca e unsa cu mustar