publicat la 22.07.2015
publicat la 18.07.2015
publicat la 15.07.2015
Bine zicea un proverb chirghiz: “capul de oaie ţine musafirii departe”. Ei obişnuiau să înfigă unul exact în stâlpul porţii sau, ăia care stăteau la bloc, deasupra butonului de la sonerie. Chiar, tu stai la bloc sau la casă?
Bucataras.ro
[email protected]
ciorba radauteana
Intr-o oala se pune la fiert pieptul de pui Si boabele de piper. Cand este fiert se scoate din acea apa si se lasa la racit. Se curata legume si se pun 3 morcovi la fiert impreuna cu pastarnacul lasati intregi , ceapa intreaga si gulia taiata bucati mari Si se pun la fiert in apa de...
Ciorba de legume
Legumele se spala, curata si se taie cubulete. Ceapa ,morcovii , si pastarnacul se pun la calit intr-o oala. Cartofii si fasolea verde se pun peste celelalte legumele din oala ,se lasa 2-3minute peste care se pun rosiile in sos. Dupa ce trag putin in clocot legumele , se pune apa Si...
Ciorba de miel reteta
Carnea se spala, o tai bucati si o pui la fiert. Se spumeaza din cand in cand iar cand e aproape fiarta se pun legumele. Pui sare , piper si lasi sa mai fiarba putin. Pui taitei , patrunjelul , mararul si leusteanul. Lasi sa fiarba la foc mic. Intre timp , intr-un bol spargi ouale, le bati si...
Ciorba de fasole cu ciolan afumat
Se spala fasolea si se pune la fiert cu putina sare. Cat timp fierbe aceasta spalam, curatam si taiem legumele. Eu am taiat ceapa si ardeiul cubulete, iar morcovii si pastarnacul le-am dat pe razatoare. Carnea am spalat-o si dupa am taiat-o bucati. Am calit legumele, am pus putina pasta de rosii...
Bors din carne de porc dres cu ou si zeama de lime
Am pus carnea la fiert iar intre timp am spalat , curatat si taiat legumele. Cand carnea a fiert am lasat-o la racit si dupa am taiat-o . Ceapa ,morcovii, pastanacul le-am calit, am adaugat cartofii si carnea si dupa cateva minute am pus si rosiile. Zeama in care a...