Pieptul de pui si ficateii se pun la fiert, in apa cu sare, separat. Se aduna spuma, iar cand este gata, se scurge apa si se lasa la racit.
Intre timp, se toaca verdeturile. Se toaca pieptul de pui si ficateii si se amesteca cu verdeturile. Ouale se bat spuma cu sare si piper, apoi se toarna...
Varza se spala bine, se stoarce, apoi se aleg foile pentru impaturit sarmalele, iar ce ramane, se toaca marunt.
Se toaca marunt o bucatica de slanina afumata si se amesteca cu carnea tocata.
Se calesc in putin ulei, ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoare, apoi se adauga orezul, 2...
Pieptul de pui se spala, se taie cubulete, apoi se amesteca cu uleiul de masline, condimentele pentru pui, sare, piper.
Cartofii se taie cubulete, se amesteca cu zeama de lamaie si sarea cu ierburi.
Intr-un vas termorezistent, se pune pieptul de pui, cartofii si o cana cu apa.
Se baga in...
Pieptul de pui se taie cubulete, ardeiul bastonase, iar cascavalul se da pe razatoare.
Bucatile de piept de pui se asaza intr-un vas termorezistent, se pune sare si piper, apoi se adauga porumbul scurs, ardeiul, vinul si jumatate din cantitatea de cascaval ras.
Piureul se intinde...
Pulpele de pui se ung cu ulei de masline, se presara sare si piper, apoi se lasa o ora la rece.
Dovleacul se taie felii, iar prazul rondele mai groase, apoi se ung cu ulei de masline, sare si piper.
Intr-un vas termorezistent, se pune putin ulei de masline, apoi se adauga pulpele, prazul si...
Fasolea se lasa o noapte la inmuiat. A doua zi se fierbe. Eu am fiert-o in oala sub presiune, 45 min.
Ciolanul l-am fiert separat, 30 min si am aruncat apa. Am desfacut carnea dupa os si am taiat-o in bucati mai mici.
Cand a fiert fasolea, am adaugat carnea si am mai lasat pe foc inca 40...
Se pune apa cu sare pentru mamaliga. Cand fierbe, se adauga malaiul si se amesteca sa nu se formeze cocoloase, apoi se lasa cateva minute pana fierbe. La sfarsit, se adauga branza rasa de capra si se amesteca. Se toarna pe o farfurie intinsa.
Carnea si carnatii se taie cubulete mici, ceapa...
Legumele se spala, apoi se toaca: morcovii si ardeiul bulgaresc rondele, ceapa julienne, gogosarul bastonase, rosiile cubulete, iar usturoiul se curata si se zdrobeste cu lama unui cutit.
Costita se taie in bucati mai mici.
Intr-un vas termorezistent, se pun legumele si costita, se...
Pulpele de pui se spala, apoi se taie in 2 si se pun la prajit in putin ulei.
Se lasa cate 2-3 min. pe fiecare parte.
Separat, se pune apa la fiert.
Ceapa taiata marunt se pune peste pulpe, se lasa cateva minute pana se inmoaie, apoi se adauga morcovii taiati...
Carnea se spala, apoi se da cu sare si piper si se baga la frigider.
Se scoate de la frigider cu o ora inainte sa fie pregatita.
Intr-o tigaie cu putin ulei, se prajesc cotletele cateva minute (max. 3 min pe fiecare parte), apoi se pun intr-un vas termorezistent.
Usturoiul se...
Cartofii se fierb 5-10 min in apa, apoi se curata si se taie felii.
Pieptul de pui se spala bine, se taie cubulete, apoi se amesteca cu putin ulei de masline si se presara condimentele, sare si piper.
Intr-un vas termorezistent, se pun cartofii taiati, se presara sare si piper, apoi se...
Pentru snitele, se spala bine pieptul de pui, apoi se taie feliute subtiri.
Se bat ouale cu sare, piper, fulgi de chilli si branza data pe razatoarea mica.
Se pune pesmet intr-o farfurie adanca.
Feliile de piept de pui se trec prin pesmet, ou, pesmet si se pun in ulei incins,...
Carnea de vita se spala si se taie cubulete.
Legumele se curata, se spala, apoi se taie: ceapa se toaca marunt, morcovii, ardeiul si rosiile se taie cubulete mici, iar cartofii cubulete mai mari (sa nu se sfarame la fiert).
Carnea se pune la prajit, in...
Am spalat pulpele de pui si le-am lasat la uscat.
Am amestecat uleiul cu toate condimentele, apoi am adaugat pulpele de pui, am amestecat bine si am dat la frigider, pentru 30min.
Am invelit fiecare pulpa de pui in bacon, le-am pus intr-un vas termorezistent, am adaugat apa si am dat la...
Am spalat pulpele de rata, le-am lasat la scurs, apoi le-am sters cu un servetel.
Am curatat si spalat legumele, apoi le-am taiat in sferturi.
La fel am procedat si cu lamaia si portocala.
Pulpele de rata le-am crestat putin cu cutitul (fara sa ajung la carne) si le-am condimentat cu...
Am spalat bine pieptul de pui, apoi l-am taiat fasii mici, putin mai groase. L-am amestecat bine cu sare, piper, sosul de soia, zeama si pulpa de lamaie, apoi le-am bagat o ora la frigider.
Legumele le-am curatat si spalat, apoi le-am tocat.
Am prajit bucatile...
Cum se prepara Pilaf cu carne de porc - Reteta gustoasa si satioasa
Am spalat bine carnea, am taiat-o bucatele mai mici, apoi am pus-o la fiert in apa cu sare pentru 30-35min.
Am dat morcovii pe razatoare, ceapa am tocat-o marunt, iar ardeiul l-am scos de la congelator (l-am avut deja...
Am taiat carnea bucati mai mici, am spalat-o, apoi am pus-o sa se prajeasca in putin ulei.
Am curatat, spalat si tocat legumele.
Intr-o cratita, separat, am pus apa la fiert, apoi am adaugat un cub de vita.
Cand s-a prajit putin carnea, am adaugat ceapa, am lasat-o sa se...
Am spalat si am taiat pulpele, le-am dat cu sare si piper pe ambele parti, apoi le-am pus sa se prajeasca.
Le-am lasat cateva minute pe fiecare parte, apoi le-am pus intr-un vas termorezistent.
Am adaugat cateva rosii din conserva si sucul de la ele si legumele congelate....
Am facut mamaliga, am pus carnea si carnatii putin la prajit si ouale la fiert. Apoi am pus in farfurie din fiecare si le-am amestecat, sa fie mai gustos... Si gata cina, foarte rapida si gustoasa.
Am pus carnea la topit si m-am apucat de legume. Varza am tocat-o, apoi am frecat-o cu sare. iar ardeiul l-am taiat in bucati mai mici.
Am pus putina untura topita intr-un vas termorezistent, apoi am adaugat varza si restul ingredientelor si apa, le-am amestecat, le-am condimentat si le-am...
Mozzarella am taiat-o felii mai grosase, iar cascavalul l-am dat pe razatoare.
Am pus snitelele intr-un vas termorezistent, am adaugat felii de mozzarella deasupra, am presarat cascaval ras, sare si piper.
Am spalat si am curatat pulpele de pui si cartofii, apoi le-am dat cu condimente
Am pus putin ulei intr-un vas termorezistent, am asezat pulpele si cartofii, am mai presarat condimente si am adaugat doua cani cu apa, apoi le-am bagat in cuptor pentru o ora.
Dupa o ora, am...
Carnea am dat-o cu sare si piper si am bagat-o la frigider.
Untul l-am scos mai devreme sa ajunga la temperatura camerei. Cand s-a inmuiat, am adaugat cimbrul si l-am frecat bine, apoi l-am bagat in frigider.
Le-am lasat 45 de minute in frigider.
Am uns cu unt un vas...
Am spalat pieptul de pui, l-am lasat la scurs, apo l-am taiat cubulete si l-am dat cu condimente.
Am pus putin ulei intr-un vas termorezistent, am adaugat piepul de pui si o cana cu apa, apoi l-am bagat la cuptor pentru 35 min.
Am scos carnea din cuptor, am amestecat smantana cu zeama de la...
Am taiat pieptul de pui in 4 bucati, pe lung.
L-am presarat cu sare si piper.
Am taiat cascavalul in 4 bucati, l-am pus pe carne si am rulat, apoi am invelit ruloul in bacon. Rulourile mai mari le-am invelit in cate 2 felii de bacon.
Am prins rulourile cu scobitori si le-am...
Am tocat legumele (ceapa, morcovul si ardeiul), le-am calit in putin ulei 5 min, apoi am adaugat rosiile cubulete si le-am mai lasat pe foc 10 min.
Varza am tocat-o marunt si am frecat-o cu sare.
Intr-un vas de lut, am pus untura, am adaugat legumele calite, oasele de porc, apoi varza,...
Fasiile din piept de pui le-am presarat cu sare si piper, apoi le-am bagat in frigier cateva ore.
Grisinele le-am maruntit.
Am pus jumatate de iaurtul grecesc intr-o farfurie adanca, am trecut carnea prin el, apoi prin grisinele maruntite si le-am pus intr-o tava cu hartie de copt.
Am...
Drob de pui
Pieptul de pui si ficateii se pun la fiert, in apa cu sare, separat. Se aduna spuma, iar cand este gata, se scurge apa si se lasa la racit. Intre timp, se toaca verdeturile. Se toaca pieptul de pui si ficateii si se amesteca cu verdeturile. Ouale se bat spuma cu sare si piper, apoi se toarna...
Sarmale
Varza se spala bine, se stoarce, apoi se aleg foile pentru impaturit sarmalele, iar ce ramane, se toaca marunt. Se toaca marunt o bucatica de slanina afumata si se amesteca cu carnea tocata. Se calesc in putin ulei, ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoare, apoi se adauga orezul, 2...
Cartofi si piept de pui cu lamaie si parmezan
Pieptul de pui se spala, se taie cubulete, apoi se amesteca cu uleiul de masline, condimentele pentru pui, sare, piper. Cartofii se taie cubulete, se amesteca cu zeama de lamaie si sarea cu ierburi. Intr-un vas termorezistent, se pune pieptul de pui, cartofii si o cana cu apa. Se baga in...
Piept de pui cu porumb, ardei si piure, la cuptor
Pieptul de pui se taie cubulete, ardeiul bastonase, iar cascavalul se da pe razatoare. Bucatile de piept de pui se asaza intr-un vas termorezistent, se pune sare si piper, apoi se adauga porumbul scurs, ardeiul, vinul si jumatate din cantitatea de cascaval ras. Piureul se intinde...
Pulpe de pui cu dovleac si praz
Pulpele de pui se ung cu ulei de masline, se presara sare si piper, apoi se lasa o ora la rece. Dovleacul se taie felii, iar prazul rondele mai groase, apoi se ung cu ulei de masline, sare si piper. Intr-un vas termorezistent, se pune putin ulei de masline, apoi se adauga pulpele, prazul si...
Iahnie de fasole cu ciolan afumat
Fasolea se lasa o noapte la inmuiat. A doua zi se fierbe. Eu am fiert-o in oala sub presiune, 45 min. Ciolanul l-am fiert separat, 30 min si am aruncat apa. Am desfacut carnea dupa os si am taiat-o in bucati mai mici. Cand a fiert fasolea, am adaugat carnea si am mai lasat pe foc inca 40...
Tochitura cu mamaliga
Se pune apa cu sare pentru mamaliga. Cand fierbe, se adauga malaiul si se amesteca sa nu se formeze cocoloase, apoi se lasa cateva minute pana fierbe. La sfarsit, se adauga branza rasa de capra si se amesteca. Se toarna pe o farfurie intinsa. Carnea si carnatii se taie cubulete mici, ceapa...
Costite afumate cu bere, la cuptor
Legumele se spala, apoi se toaca: morcovii si ardeiul bulgaresc rondele, ceapa julienne, gogosarul bastonase, rosiile cubulete, iar usturoiul se curata si se zdrobeste cu lama unui cutit. Costita se taie in bucati mai mici. Intr-un vas termorezistent, se pun legumele si costita, se...
Piept de pui cu gutui
1. Bucatile de piept de pui se spala, se curata si se dau cu sare si piper. 2. Se lasa la frigider cel putin o jumatate de ora, apoi se pun...
Pulpe de pui cu sos
1. Pulpele se spala, apoi se dau cu sare si piper, pe ambele parti si se prajesc in 2-3 linguri de ulei. 2. Se rumenesc pe ambele parti, apoi se...
Mazare cu pulpe de pui afumate
Pulpele de pui se spala, apoi se taie in 2 si se pun la prajit in putin ulei. Se lasa cate 2-3 min. pe fiecare parte. Separat, se pune apa la fiert. Ceapa taiata marunt se pune peste pulpe, se lasa cateva minute pana se inmoaie, apoi se adauga morcovii taiati...
Cotlet de porc cu sos, la cuptor
Carnea se spala, apoi se da cu sare si piper si se baga la frigider. Se scoate de la frigider cu o ora inainte sa fie pregatita. Intr-o tigaie cu putin ulei, se prajesc cotletele cateva minute (max. 3 min pe fiecare parte), apoi se pun intr-un vas termorezistent. Usturoiul se...
Cartofi cu piept de pui, la cuptor
Cartofii se fierb 5-10 min in apa, apoi se curata si se taie felii. Pieptul de pui se spala bine, se taie cubulete, apoi se amesteca cu putin ulei de masline si se presara condimentele, sare si piper. Intr-un vas termorezistent, se pun cartofii taiati, se presara sare si piper, apoi se...
Snitele cu piure, la cuptor
Pentru snitele, se spala bine pieptul de pui, apoi se taie feliute subtiri. Se bat ouale cu sare, piper, fulgi de chilli si branza data pe razatoarea mica. Se pune pesmet intr-o farfurie adanca. Feliile de piept de pui se trec prin pesmet, ou, pesmet si se pun in ulei incins,...
Gulas de vita cu cartofi
Carnea de vita se spala si se taie cubulete. Legumele se curata, se spala, apoi se taie: ceapa se toaca marunt, morcovii, ardeiul si rosiile se taie cubulete mici, iar cartofii cubulete mai mari (sa nu se sfarame la fiert). Carnea se pune la prajit, in...
Pulpe de pui invelite in bacon
Am spalat pulpele de pui si le-am lasat la uscat. Am amestecat uleiul cu toate condimentele, apoi am adaugat pulpele de pui, am amestecat bine si am dat la frigider, pentru 30min. Am invelit fiecare pulpa de pui in bacon, le-am pus intr-un vas termorezistent, am adaugat apa si am dat la...
Pulpe de rata cu legume la cuptor si sos de fistic
Am spalat pulpele de rata, le-am lasat la scurs, apoi le-am sters cu un servetel. Am curatat si spalat legumele, apoi le-am taiat in sferturi. La fel am procedat si cu lamaia si portocala. Pulpele de rata le-am crestat putin cu cutitul (fara sa ajung la carne) si le-am condimentat cu...
Pui cu ananas si orez
Am spalat bine pieptul de pui, apoi l-am taiat fasii mici, putin mai groase. L-am amestecat bine cu sare, piper, sosul de soia, zeama si pulpa de lamaie, apoi le-am bagat o ora la frigider. Legumele le-am curatat si spalat, apoi le-am tocat. Am prajit bucatile...
Pilaf cu carne de porc - Reteta gustoasa si satioasa
Cum se prepara Pilaf cu carne de porc - Reteta gustoasa si satioasa Am spalat bine carnea, am taiat-o bucatele mai mici, apoi am pus-o la fiert in apa cu sare pentru 30-35min. Am dat morcovii pe razatoare, ceapa am tocat-o marunt, iar ardeiul l-am scos de la congelator (l-am avut deja...
Tocanita de vita
Am taiat carnea bucati mai mici, am spalat-o, apoi am pus-o sa se prajeasca in putin ulei. Am curatat, spalat si tocat legumele. Intr-o cratita, separat, am pus apa la fiert, apoi am adaugat un cub de vita. Cand s-a prajit putin carnea, am adaugat ceapa, am lasat-o sa se...
Pulpe cu legume la cuptor
Am spalat si am taiat pulpele, le-am dat cu sare si piper pe ambele parti, apoi le-am pus sa se prajeasca. Le-am lasat cateva minute pe fiecare parte, apoi le-am pus intr-un vas termorezistent. Am adaugat cateva rosii din conserva si sucul de la ele si legumele congelate....
Mamaliga cu branzeturi si carne afumata
Am facut mamaliga, am pus carnea si carnatii putin la prajit si ouale la fiert. Apoi am pus in farfurie din fiecare si le-am amestecat, sa fie mai gustos... Si gata cina, foarte rapida si gustoasa.
Varza cu carne de la oala
Am pus carnea la topit si m-am apucat de legume. Varza am tocat-o, apoi am frecat-o cu sare. iar ardeiul l-am taiat in bucati mai mici. Am pus putina untura topita intr-un vas termorezistent, apoi am adaugat varza si restul ingredientelor si apa, le-am amestecat, le-am condimentat si le-am...
Snitel de pui cu mozzarella
Mozzarella am taiat-o felii mai grosase, iar cascavalul l-am dat pe razatoare. Am pus snitelele intr-un vas termorezistent, am adaugat felii de mozzarella deasupra, am presarat cascaval ras, sare si piper.
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor
Am spalat si am curatat pulpele de pui si cartofii, apoi le-am dat cu condimente Am pus putin ulei intr-un vas termorezistent, am asezat pulpele si cartofii, am mai presarat condimente si am adaugat doua cani cu apa, apoi le-am bagat in cuptor pentru o ora. Dupa o ora, am...
Carne de porc cu unt aromat
Carnea am dat-o cu sare si piper si am bagat-o la frigider. Untul l-am scos mai devreme sa ajunga la temperatura camerei. Cand s-a inmuiat, am adaugat cimbrul si l-am frecat bine, apoi l-am bagat in frigider. Le-am lasat 45 de minute in frigider. Am uns cu unt un vas...
Piept de pui cu smantana
Am spalat pieptul de pui, l-am lasat la scurs, apo l-am taiat cubulete si l-am dat cu condimente. Am pus putin ulei intr-un vas termorezistent, am adaugat piepul de pui si o cana cu apa, apoi l-am bagat la cuptor pentru 35 min. Am scos carnea din cuptor, am amestecat smantana cu zeama de la...
Rulouri din piept de pui
Am taiat pieptul de pui in 4 bucati, pe lung. L-am presarat cu sare si piper. Am taiat cascavalul in 4 bucati, l-am pus pe carne si am rulat, apoi am invelit ruloul in bacon. Rulourile mai mari le-am invelit in cate 2 felii de bacon. Am prins rulourile cu scobitori si le-am...
Varza cu afumatura la cuptor
Am tocat legumele (ceapa, morcovul si ardeiul), le-am calit in putin ulei 5 min, apoi am adaugat rosiile cubulete si le-am mai lasat pe foc 10 min. Varza am tocat-o marunt si am frecat-o cu sare. Intr-un vas de lut, am pus untura, am adaugat legumele calite, oasele de porc, apoi varza,...
Piept de pui in crusta de grisine
Fasiile din piept de pui le-am presarat cu sare si piper, apoi le-am bagat in frigier cateva ore. Grisinele le-am maruntit. Am pus jumatate de iaurtul grecesc intr-o farfurie adanca, am trecut carnea prin el, apoi prin grisinele maruntite si le-am pus intr-o tava cu hartie de copt. Am...