Piept de pui cu gutui

de -Licurici- in Pui, 7 Noi 2016 | 6972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasii din piept de pui
  • 2 gutui
  • 50 g unt
  • o lamaie
  • o portocala
  • 2 linguri zahar brun
  • sare
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu gutui:

  • 1.             Bucatile de piept de pui se spala, se curata si se dau cu sare si piper. 
  • 2.             Se lasa la frigider cel putin o jumatate de ora, apoi se pun la prajit in putin ulei.
  • 3.             Se rumenesc cateva minute pe fiecare parte si se adauga zeama de lamaie.
  • 4.             Gutuile se curata de puf, apoi se taie feliute si se pun intr-o tigaie cu unt topit.
  • 5.             Se adauga zeama de portocala, zahar brun, jumtate de portocala taiata in felii mici si se rumesc cateva minute.
  • 6.             Intr-un vas termorezistent, se pune pieptul de pui, se adauga gutuile, restul de lamaie si portocala, taiate bucatele si o jumatate de pahar de apa.
  •  7.             Se lasa la cuptor pentru 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu gutui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui, pe pat de legume si leurda