Piept de pui in crusta de grisine

de -Licurici- in Pui, 16 Oct 2015 | 2693 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasii din piept de pui
  • 200 g grisine cu cascaval
  • 350 g iaurt grecesc
  • 3 castraveciori murati
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in crusta de grisine:

Fasiile din piept de pui le-am presarat cu sare si piper, apoi le-am bagat in frigier cateva ore.

Grisinele le-am maruntit.

Am pus jumatate de iaurtul grecesc intr-o farfurie adanca, am trecut carnea prin el, apoi prin grisinele maruntite si le-am pus intr-o tava cu hartie de copt.

Am bagat tava in cuptor, 20 min.

Cealalta jumatate de iaurt am amestecat-o cu castraveciorii taiati bucati mici.

Am servit fasiile din piept de pui cu sosul de iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in crusta de grisine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu sos de smantana si ciuperci