publicat la 25.05.2016
publicat la 25.05.2016
publicat la 03.05.2016
Bine zicea un proverb chirghiz: “capul de oaie ţine musafirii departe”. Ei obişnuiau să înfigă unul exact în stâlpul porţii sau, ăia care stăteau la bloc, deasupra butonului de la sonerie. Chiar, tu stai la bloc sau la casă?
Bucataras.ro
[email protected]
Ton cu legume trase la tigaie
Pregatim pestele ,il condimentam cu sarea ,piper si praful de usturoi si il punem pe gratar sau la tigaie cu putin unt cat sa nu se lipeasca ; intre timp taiem toate legumele fasii cam cat un deget de gros si le asezam in tigaie cu uleiul de masline mestecand intruna in ele sa...
Salata de icre
Fierbem grisul dupa care il lasam sa se raceasca.Tocam ceapa marunt si o frecam cu sare pentru a fi mai gustoasa. Cand s-a racit grisul il punem intr-un bol cu ceapa si icrele, le amestecam cu mixerul sau la mana, apoi treptat adaugam ulei ca la maioneza, treptat, treptat. La sfarsit adaugam...
Medalion de salau la cuptor cu morcovi baby
Pregatim pestele bine, il condimentam cu sare, piper sau alte condimente, dupa placul fiecarei persoane, apoi curatam ceapa, o taiem solzisori si o asezam pe fundul vasului in care facem pestele. Dupa ce asezam ceapa punem pestele, deasupra adaugam morcovi baby si punem tava la cuptor timp de...
Salau la cuptor
Curatam pestele bine, il masam bine cu condimente si il punem intr-un vas cateva ore acoperit Curatam morcovii si ii taiem rondele, ii asezam in tava in care preparam pestele ca o patura de morcovi, dupa care asezam pestele peste morcovi. Felia de telina o taiem si pe ea cubulete si o...
Chiftelute de peste
Punem fileul de pangasius in blender ,adaugam painea inmuiata,mararul,patrunjelul si ouale intregi dupa care amestecam bine pana se paseaza toate bine si se incorporeaza una cu alta . Cand sunt gata pasate si amestecate adaugam sarea, piperul si modelam chiftelutele si le tavalim prin...
Peste la cuptor
Taiem pestele pe lung in doua, dupa care il condimentam cu sare, piper. Asezam pe o folie de aluminiu o parte din el si asezam o rondea de rosie, o rondea de lamaie, pe toata suprafata pestelui. Peste el mai asezam si frunze de patrunjel. Asezam si cealata bucata de peste peste randul de rosii si...
File de pangasius pane la cuptor cu piure si sos de rosii
condimentam fileul de pangasius pe ambele parti si il dam mai intai prin faina apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet tapetam o tava cu hartie de copt si dupa ce am facut toate bucatile de pangasius le asezam in tava si le dam la cuptor cam 30 min cam pana incepe sa se rumeneasca pesmetul (eu...
Snitel de pangasius
se spala fileul de pangasius se da pe o parte cu sare ,pe cealata parte cu piper dupa care il dam prin faina ,prin oul batut inainte (ca la omlete)dupa care il dam prin pesmet procedam cu fiecare bucata de pangasius la fel ,dupa ce le-am dat pe toate prin pesmet ne apucam sa le prajim in...