File de pangasius pane la cuptor cu piure si sos de rosii

de jolygina in Pangasius, 1 Noi 2010 | 11454 vizualizari

 

cum eu nu prea sunt adepta prajelilor am incercat sa vad o noua combinatie de pangasius,sper sa va placa

 

INGREDIENTE

  • 500g file pangasius
  • 4 oua
  • delicat sau sare si piper
  • pesmet
  • faina
  • pentru piure:500g cartofi
  • pentru sos:300g sos de rosii
  • o lingurita de zahar
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • o lingurita de faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius pane la cuptor cu piure si sos de rosii:

condimentam fileul de pangasius pe ambele parti si il dam mai intai prin faina apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet

tapetam o tava cu hartie de copt si dupa ce am facut toate bucatile de pangasius le asezam in tava si le dam la cuptor cam 30 min cam pana incepe sa se rumeneasca pesmetul (eu am taiat feliile de pangasius special pentru baietelul meu mai mici spunandu-i ca asa se fac si la Mc donalds si asa de altfel am avut un mare ajutor la aceasta reteta)

cartofii se curata, se pun la fiert cu o lingura de ulei de masline,cand sunt gata ii pasam ,le mai adaugam lapte sau unt dupa preferintele fiecaruia

sosul

punem sucul de rosii la fiert,adaugam sarea si zaharul lasam sa fiarba, adaugam lingurita de faina amestecam bine sa nu se faca cocoloase dupa care la sfarsit adaugam usturoiul pisat

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius pane la cuptor cu piure si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]