Chiftelute de peste

de jolygina in Pangasius, 7 Ian 2012 | 6050 vizualizari

 

pentru prima data cand am facut dar au iesit bunicele

 

INGREDIENTE

  • 500 g file de pangasius 
  • o legatura de marar 
  • o legatura de patrunjel
  • sare 
  • piper
  • 2 oua
  • o felie de paine
  • susan aprox.300 g
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste:

Punem fileul de pangasius in blender ,adaugam painea inmuiata,mararul,patrunjelul si ouale intregi dupa care amestecam bine pana se paseaza toate bine si se incorporeaza una cu alta .

Cand sunt gata pasate si amestecate adaugam sarea, piperul si modelam chiftelutele si le tavalim prin semintele de susan dupa care le punem intr-o tava la cuptor timp de 30 de minute la foc moderat .

Se fac destul de repede ,ca sa fim siguri ca sunt gata incercam una sa vedem daca s-a copt .

Le servim cu sos de gogosar

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

jolygina 1

08.01.2012, 09:36

chiar sunt bune ,sunt si pufoase mie cel putin asa mi-au iesit

MIUTA 1

08.01.2012, 18:18

Gustoase

mena29 1

09.01.2012, 14:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]