Articole

Prajiturele pentru Mos Craciun

Postat de: bitza in Concurs

Va astept pe toti si pe toate la concurs :)Citeste continuarea

Care sunt beneficiile untului ghee si cum il putem face acasa

Postat de: Adinuta in Alimente

Pentru unii este cunoscut ca unt clarificat, pentru altii este elixirul aurii al vindecarii – ghee este un ingredient cheie in bucataria Indiana si Ayurvedica cunoscut pentru versalitate, gust...Citeste continuarea

Cooking with Diva in bucatarie ( Cristina ) si Electrolux - Passion4Cooking

Postat de: pusikmea in Bucataras hai hui

Asadar, intr-o zi cu soare primesc un mesaj de la Cristina in care ma invita sa particip la concursul organizat pe site-ul ei, la prima aruncare cu ochiul, am zis nu, pentru ca nu stiam ce sa fac...Citeste continuarea

Pregătiți ghetuțele, vine Moș Nicolae

Postat de: carmenvlad in Cu de toate

În noaptea de 5 spre 6 decembrie, căruntul Moș Nicolae, ocrotitorul copiilor sosește cu daruri pentru copiii cuminți și cu un snop de nuielușe pentru cei care nu au fost cuminți. Copiii,...Citeste continuarea

Cum suntem pacaliti sa mancam prea mult zahar

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Zaharul si glutamatul de sodiu au un lucru in comun: oamenii sunt mai dispusi sa cumpere produse care le contin, in special daca sunt denumite altfel. Cei care vor sa le evite nu le observa in...Citeste continuarea

Scurta pledoarie pentru consumul de unt

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Exista nenumarate discutii despre cat de sanatos sau nesanatos este untul si cu ce poate fi inlocuit. Insa pe masura ce se raspandesc tot mai mult informatiile despre cat de daunatoare sunt...Citeste continuarea

Patru super alimente benefice sanatatii

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

In ziua de astazi poate fi destul de dificil de stiut ce este bine sa mananci si ce nu. Pe masura ce aflam tot mai multe lucruri despre sanatate si nutritie, descoperim tot mai multe despre...Citeste continuarea

Tapioca

Postat de: mitinita in Condimente

Se obtine din radacina de cassava si este folosit mai ales la deserturi.Citeste continuarea

Uleiul de susan

Postat de: mitinita in Condimente

Uleiul de susan se produce prin presarea la rece a semintelor de susan si se poate folosi la foarte multe retete,mai ales la cele asiatice.Citeste continuarea

Wasabi

Postat de: mitinita in Condimente

Este condimentul verde care se adauga la sushi, cunoscut si drept "hreanul japonez"Citeste continuarea

Nori - Alge pentru sushi

Postat de: mitinita in Condimente

Ce sunt nori? Sunt foile uscate din alge care se folosesc la impaturirea sushi -urilor si care ii dau gustul aparte. Folosit mai ales in Japonia, nori se obtine prin procesarea unor alge marine....Citeste continuarea

Ghimbirul - un condiment pentru ceaiuri, dulciuri si retete sarate

Postat de: Adinuta in Condimente

Ghimbirul este unul dintre cele mai rafinate condimente ce pot da o cu totul alta nota unei retete banale. Cald insa plin de prospetime, versatil dar distinct, dulceag, dar usor picant, merge de...Citeste continuarea

Cateva motive pentru care nu ne ies biscutii si prajiturile in mod perfect

Postat de: Adinuta in Tipsuri

Unii dintre noi au un talent real la facut dulciuri de casa si orice le iese din maini este minunat de fiecare data. Insa cum nu suntem cu toti experti la prajituri si biscuiti de casa, exista...Citeste continuarea

Foloseste esentele florale pentru a armoniza corpul, mintea si sufletul!

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

In general, oamenii care au aceeasi atitudine fata de anumite lucruri au de cele mai multe ori si aceleasi plangeri, iar proasta dispozitie si o viziune negativa asupra vietii determina si o stare...Citeste continuarea

Bucura-te de beneficiile ketchup-ului de casa!

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Exista anumite legume sau fructe care sunt mai usor de digerat si mai sanatoase daca sunt consumate gatite si nu crude. Rosiile se numara printre ele. Cele mai multe varietati de ketchup insa...Citeste continuarea

Cum ajuta hrana cruda la buna functionare a creierului

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Alimentele sunt ca un compus farmaceutic ce afecteaza ne afecteaza intregul organism, ceea ce inseamna ca au de-a face cu modul in care functioneaza si creierul. In lumea competitiva in care traim...Citeste continuarea

Cum consumam aditivi alimentari fara sa ne dam seama

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Stim cu totii ca bomboanele, chipsurile si mancarea fast food nu sunt tocmai sanatoase si nu este o surpriza pentru nimeni ca multe dintre aceste alimente contin si aditivi alimentari. Cu toate...Citeste continuarea

Cum ne ajuta mierea si scortisoara - impreuna sau separat

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Mierea si scortisoara sunt considerate de unii adevarate minuni naturale datorita proprietatilor benefice pe care le au asupra sanatatii, in timp ce altii le privesc cu schepticism. Adevarul este...Citeste continuarea

Casa fluturilor, Londra

Postat de: Irina in Bucataras hai hui

Casa fluturilor va invita in lumea minunata a acestor fiinte fragile si frumos colorate.Citeste continuarea

Povesti cu si despre ciocolata

Postat de: Irina in Bucataras hai hui

Dragele mele ciocolatoase, poftiti alaturi de mine intr-o lume delicioasa, plina de savoare si de placere... De curand am fost la Barcelona, unde, printre altele am vizitat si Museu de la...Citeste continuarea

Advent si Tirguri de Craciun in München

Postat de: danakarin in Bucataras hai hui

M-am gindit ca poate v-ar interesa cum este atmosfera in cele citeva saptamani dinainte de Craciun aici la München.Citeste continuarea

Românii sunt deştepți

Postat de: Bucataras in Bucataras FoodPR

De 1 Decembrie, ciocolățica ROM Autentic îi propune României să devină prima țară din lume care îşi schimbă imaginea pe Internet.Citeste continuarea

Sfântul Apostol Andrei

Postat de: carmenvlad in Cu de toate

Noaptea Sfântului Andrei, o noapte încărcată de magie și mister, o noapte a strigoilor și vârcolacilor, un Halloween autentic românesc pe care din păcate noi il sărbătorim prea putin.Citeste continuarea

Premiera pe un site culinar din .ro: transmisie liveVIDEO de la Wu Xing : Tainele bucatariei chinezesti!

Postat de: msyc in Bucataras in oras

Tushin Tugso, maestrul culinar ce l-a vrajit pe Michael Jackson , cu preparatele sale, in 1992 cand a venit in Romania, alaturi de Cabral, Cosmin Tudoran (Cassa Loco), Radu Popovici si Arhi sunt...Citeste continuarea

Recomandari de la Family Sunca, cu drag

Postat de: msyc in Bucataras FoodPR

Nimic nu este parca mai ademenitor si mai gustos, atunci cand ti-e foame, decat un sandwich bun, facut acasa. Toata lumea il adora, chiar si cei mofturosi, este usor de pregatit si, daca folosesti...Citeste continuarea

Congelarea alimentelor

Postat de: lia in Tipsuri

Produsele congelate pot fi la fel de sănătoase ca cele proaspete, cu condiţia să fie păstrate în condiţii optime. Una dintre regulile principale pentru a obţine alimente congelate...Citeste continuarea

De ce ne este pofta de dulciuri si ce putem face pentru a nu manca prea multe

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Exista doua posibile motive pentru care ni se face pofta de ceva dulce. A manca un desert dupa masa principala este pentru multi dintre noi o traditie stabilita inca din copilarie, de aceea, a avea...Citeste continuarea

Afla mai multe despre ... ciupercile shiitake!

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Ciupercile shiitake sunt cultivate in China si Japonia de peste 2.000 de ani. In japoneza shii inseamna “dintr-un copac cu lemn tare”, iar take inseamna “ciuperca.” In forma proaspata,...Citeste continuarea

Salina Ocnele Mari in septembrie

Postat de: corina241 in Bucataras hai hui

Poate ca nu este cea mai frumoasa(reusita)salina de la noi,dar cu siguranta are aceleasi proprietati benefice pe care le ragasim in oricare dintre salinele naturale.Citeste continuarea

Procesul de imbatranire - incetinit cu ajutorul vitaminei D

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Conform unor cercetatori din Marea Britanie, un nivel optim de vitamina D poate ajuta la incetinirea procesului de imbatranire si protejeaza impotriva bolilor legate de imbatranire. Studiul a fost...Citeste continuarea

Cand a inceput omul sa gateasca

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Conform celor mai recente cercetari stiitifice realizate de cei de la Universitatea Harvard sin Statele Unite, omul a inceput sa gateasca mancarea in urma cu 1,9 milioane de ani, cu mult timp...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]