Cum se taie un pui in opt bucati
Postat de: mitinita in TehniciTot pentru necunoscatori.Citeste continuarea
Despre ce se va intampla in 2012
Postat de: ela in Cu de toateam primit pe mail de la Lia si ma gandeam ca merita impartasit mai departe..Citeste continuarea
Kim jestem?
Postat de: Adinuta in Cu de toateNu stiu care ar trebui sa fie varsta la care ar trebui sa se termine intrebarile, iar raspunsurile sa mi se aseze perfect in suflet ca certitudini ce ma formeaza. Acum ma simt ca un copac, in plina...Citeste continuarea
Beneficiile nucilor caju
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininNucul caju este originar din Brazilia, iar fructele sale sunt considerate o delicatesa. In secolul 16, portughezii le-a facut cunoscut in India si cateva tari africane, unde a inceput sa fie...Citeste continuarea
Cum se taie o ceapa a la Gordon Ramsay
Postat de: mitinita in TehniciO tehnica de la Gordon Ramsay.Citeste continuarea
Decoruri din castraveti
Postat de: mitinita in TehniciMici trucuri pentru un efect spectaculos.Citeste continuarea
12 obiceiuri sanatoase care ajuta la prevenirea obezitatii
Postat de: crissy in Bucataras eFemininam gasit acest articol pe un site si mi s-a parut destul de interesant asa ca m-am gandit sa-l public;)Citeste continuarea
Chimenul-condimentul cu proprietati curative
Postat de: gurita_ta2005 in CondimenteChimenul se regaseste in sertarul cu condimente din orice bucatarie. Acesta este foarte sanatos si la indemana oricui. Pe vremuri, din chimen se producea si o bauturaspirtoasa, pe care o consumau...Citeste continuarea
Reguli de buna dispozitie
Postat de: gurita_ta2005 in Bucataras eFemininPentru a ne face viata mai placuta avem nevoie si de o dispozitie buna...Citeste continuarea
Cum sa decoram farfuriile
Postat de: mitinita in TehniciIata si cateva idei pentru decorarea farfuriilor.Citeste continuarea
Cum sa decoram deserturile
Postat de: mitinita in TehniciDe cand am inceput cursul de bucatar,sunt intr-o continua cercetare:) Deocamdata sunt tot la teorie,dar va inchipuiti ca imi cam furnica degetele si vreau sa ma vad intr-o bucatarie. De aceea ma...Citeste continuarea
Beneficiile vinului rosu
Postat de: bylaura in BauturiTot ce-i mult...strica, dar cate putin poate fi benefic :)))Citeste continuarea
Lucruri utile
Postat de: sufletista in Bucataras eFemininPreluat de pe culinario.ro.Citeste continuarea
Remedii naturale pentru arsuri stomacale
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininSimti ca nu ti-a picat tocmai bine ce ai mancat? Arsurile stomacale se manifesta ca o senzatie neplacuta in piept ce are loc dupa ce ai mancat din cauza acidului stomacal ce urca in esofag. Ele pot...Citeste continuarea
Cateva motive pentru a manca mai multi morcovi
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininCrocanti, gustosi si plini de vitamine, morcovii sunt printre cele mai populare legume si ne putem bucura de ei intregul an.Citeste continuarea
Incursiune culinara: micul dejun in diferite culturi ale lumii (partea a II-a)
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininSa aflam cum isi incep ziua oameni din diferite colturi ale lumii:Citeste continuarea
Tamarindul
Postat de: mitinita in CondimenteTamarindul este fructul copacului cu acelasi nume.Citeste continuarea
Semintele de susan
Postat de: mitinita in CondimenteSusanul este folosit atat pentru seminte cat si pentru ulei.Citeste continuarea
Schinduful
Postat de: mitinita in CondimenteEste cunoscut mai ales ca fiind un ingredient folosit la halva.Citeste continuarea
Pastrarea alimentelor
Postat de: Ionutza in TipsuriIntrebuintarea resturilor si pastrarea alimentelor sunt factori importanti in gospodarie. Deteriorarea alimentelor scumpeste viata, e daunatoare economiei si trebuie inlaturata in orice gospodarie...Citeste continuarea
Incursiune culinara: micul dejun in diferite culturi ale lumii (partea I)
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininCafea, lapte, ceai, lapte cu cacao, cereale, paine, croissante, bacon sau carnati, fructe si suc de fructe sunt doar cateva dintre bunatile cu care oamenii din lumea intreaga isi incep ziua. Cu...Citeste continuarea
Iaurtul - benefic pentru sanatate si frumusete
Postat de: Adinuta in AlimenteIaurtul are numeroase plusuri: este bogat in probiotice, vitamine si minerale cum ar fi calciul, potasiul, iodul si vitamine B. Este si o sursa bogata de proteine. Bacteriile bune pe care si care...Citeste continuarea
GATITUL IN VASELE DELIMANO...MAREA AVENTURA...
Postat de: ela in Ustensile de bucatarievreau sa va spun si voua cateva amanunte despre vasele DELIMANO,dupa ce am gatit in ele...inainte sa le cumpar tare as fi vrut sa aud cateva pareri despre ele,pentru ca dai destui de multi bani pe...Citeste continuarea