Family Sunca de la Cris-Tim te provoaca la gatit si premiaza cele mai apetisante retete!
Postat de: msyc in Bucataras FoodPREsti priceputa in bucatarie si primesti adesea complimente pentru retetele gustoase pe care le pregatesti? Gateste cu Cris-Tim si vei fi premiata! Acum ai un motiv in plus sa-ti exersezi talentul...Citeste continuarea
De ce ne place mancarea iute?
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininExista mai multe feluri de mancare care irita simturile si pe care le iubim exact din acest motiv. In general, cand oamenii discuta despre mancarea picanta, se refera la gustul specific care ne...Citeste continuarea
Afla mai multe despre ... Parmigiano Reggiano!
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininParmigiano Reggiano – unul dintre cele mai cunoscute produse ale Italiei este si cea mai gustoasa branza din lume, avand o textura cu totul deosebita si un gust ce aduce a nuca. Spre deosebire de...Citeste continuarea
Cum sa fii mai sanatos mancand mai mult
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininDe multe ori cand vrem sa slabim, in primul rand ne gandim sa mancam mai putin. Insa ce-ai zice daca ar trebui sa mananci mai mult si acest lucru sa aiba efecte benefice asupra sanatatii tale? Afla...Citeste continuarea
TV Paprika te premiaza pe Facebook in Fabrica de retete
Postat de: Chello_Networks in Bucataras FoodPRPasionatii de gastronomie sunt invitati pe pagina de Facebook a postului TV Paprika, Romania, pentru a se inscrie in competitia Fabrica de retete, pana la data de 14 ianuarie.Citeste continuarea
Le Beaujolais est arrivé!
Postat de: danakarin in BauturiDa, a sosit le Beaujolais primeur 2011 !Citeste continuarea
Cum sa-ti "vopsesti" parul in mod natural
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininTot mai multe persoane devin din ce in ce mai atente la ce mananca si cauta sa aleaga cele mai sanatoase si sigure produse. Insa un impact destul de mare il au si produsele pe care le punem pe...Citeste continuarea
Sărbătorile vin mai devreme anul acesta cu "Repetiţia pentru Crăciun"
Postat de: Adinuta in Bucataras FoodPRAnul acesta, Crăciunul este mult mai aproape! Cum adică? ..Simplu..Pe 25 noiembrie, facem Repetiţia pentru Crăciun!Citeste continuarea
La ce mai putem folosi bicarbonatul de sodiu
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininO substanta ieftina care se gaseste in majoritatea bucatariilor a fost redescoperita de curand ca un remediu eficient in tratarea a numeroase afectiuni si nu numai. Nu mele sau este bicarbonatul de...Citeste continuarea
Gatitul ca aromaterapie
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininAtunci cand gustam ceva, nu doar gustul joaca un rol important. Mancam folosindu-ne in acelasi timp de ochi si de miros. O mancare trebuie sa ne atraga si sa ne rasfete toate simturile, iar acest...Citeste continuarea
Interviurile Bucataras: Mihaela (Mena29)
Postat de: Bucataras in BucatarasiiCe ne-a scris in email Mena: "Nici nu aveti idee cat sunt de emotionata si cat m-am bucurat cand am deschis e-mail-ul.Azi am avut o zi nu tocmai placuta iar voi ati reusit sa aduceti soarele pe...Citeste continuarea
Postul Craciunului nu trebuie falsificat
Postat de: Ina in Cu de toateCand cineva iti va zice: "Eu am tinut tot postul”, raspunde-i: "Eu aveam un dusman si m-am impacat cu el, obisnuiam sa barfesc si m-am oprit.” - Sf. Ioan Gura de AurCiteste continuarea
Jurnalul unui viitor bucatar ( 2 )
Postat de: Sylvia in BucatarasiiIncep prin a-mi cere scuze pentru intarzierea cu care revin in zona, plec foarte devreme dimineata si ajung mai mereu seara dupa ora 18 …ma omoara acest anotimp in care plec noaptea si ajung...Citeste continuarea
Sfaturi pentru a gati perfect orezul
Postat de: Adinuta in TehniciPrepararea orezului este una dintre tehnicile de baza intr-o bucatarie, insa a face un bol perfect de orez simplu si pufos, in care fiecare bob este fiert atat cat sa se distinga sis a nu fie o...Citeste continuarea
Interviurile Bucataras: Alice
Postat de: Bucataras in BucatarasiiAlice in Tara Minunilor. Adica alaturi de un sot deosebit, de o fetita Miruna pe care o adora si de multe alte lucruri frumoase pe care ni le dezvaluie mai jos ...Citeste continuarea
De ce sunt supele bune pentru tratarea racelii?
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininAtunci cand esti racit, stii ca trebuie sa bei multe ceaiuri, sa mananci alimente bogate in vitamina C si supe hranitoare si calde. De ce sunt supele recomandate pe timp de raceala? Motivele sunt...Citeste continuarea
Cu Family Sunca de la Cris-Tim devii regina gustarilor
Postat de: Bucataras in Bucataras FoodPRTartine, omlete, rulouri, rulade, spaghete milaneze, salate, oua umplute, ce ar putea avea in comun toate aceste bunatati? Raspunsul e simplu: Family Sunca din carne porc, noul produs premium,...Citeste continuarea
Portocalele - mai mult decat o sursa de vitamina C
Postat de: Adinuta in FructeIstoria acestor fructe a inceput in urma cu cateva mii de ani in Asia, din regiunea de sud a Chinei pana in Indonezia, de unde s-au extins in India. Candva in jurul secolului 15, cateva grupuri de...Citeste continuarea
Frumusetea - o reteta cu ingrediente din bucatarie
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininFrumusetea inseamna naturalete si sanatate. Un corp ingrijit, care primeste tot combustibilul de care are nevoie pentru a functiona bine va straluci prin toti porii. De multe ori problemele pe care...Citeste continuarea
Afla 10 modalitati naturale pentru a stimula cresterea parului!
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininCaderea parului este o problema cu care se confrunta multe femei si barbati si desi o buna parte din aspectele legate de podoaba noastra capilara se datoreaza mostenirii genetice, stilul de viata...Citeste continuarea
Premiul de la Beko
Postat de: burdulea56 in Cu de toateZau de nu-i adevarat!!!!!!!!Citeste continuarea
Doua mere pe zi: pentru un creier sanatos si o memorie buna
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininIn mod constant sunt publicate studii care arata ca ceea ce mananci poate fi la fel de eficient ca medicamentele prescrise de doctori. Lucrurile se aplica si in cazul merelor – recent a fost...Citeste continuarea
Cartofii dulci - bogatie de nutrienti pentru sanatate si frumusete
Postat de: Adinuta in LegumeAceste legume imbracate in coaja subtire portocalie au numeroase beneficii pentru sanatate, multe dintre ele mai putin cunoscute. Sa aflam de ce ar trebui sa includem in meniul nostru mai multi...Citeste continuarea
Usturoiul sau cum te poti vindeca in mod natural
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininAtunci cand esti racit, ai o infectue sau pur si simplu esti bolnav, medicul iti va prescrie antibiotice. Stim insa destul de bine cat de periculoase sunt. Cum ar fi insa daca ar exista un...Citeste continuarea
Ce sa faci si ce sa mananci pentru un IQ mai ridicat
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininContrar a ceea ce se stie in mod normal despre IQ, acesta nu masoara nivelul de inteligenta al unei anumite persoane, ci mai degraba capacitatea acesteia de a rezolva anumite probleme. Mult timp...Citeste continuarea
Cum sa alungi starea de oboseala - ce sa mananci si ce sa bei
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininOboseala poate fi rezultatul a mai mult dezechilibre din organism, uneori greu de depistat. Ce poti face insa e sa te asiguri ca ai o serie de obiceiuri simple, dar eficiente care tin starile...Citeste continuarea
Sarea din bucatate - cu ce poate fi inlocuita
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininNu trebuie sa fim bolnavi si sa ne fie recomandat de catre doctori sa nu mai mancam sarat ca sa fim constienti si sa nu abuzam de acest adaos care da gust mancarii. E mai simplu: putem inlocui...Citeste continuarea
Varianta imbunatatita a cinci retete mai putin sanatoase
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininMari medici nustritionisti, cercetatori, oameni de stiinta, mass media - toate au dovedit un lucru: produsele de tip fast-food nu sunt sanatoase. Insa cand ceva este atat de delicios nu putem...Citeste continuarea
Ouale - ideale pentru micul dejun
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininAmino-acizii din oua se transforma in fibra si masa musculara, fiind cel mai recomandat produs cand vine vorba de proteine. In plus, acestea contin si alte 13 vitamine benefice organismului uman.Citeste continuarea
Afla mai multe despre ... Boeuf Bourguignon!
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininDaca ai vazut unul dintre cele mai savuroase filme ale anului 2009, in care Meryl Streep ii da viata unei maestre ale bucatariei, atunci iti amintesti sigur imaginile menite sa te faca sa te...Citeste continuarea
Oregano in bucatarie
Postat de: Adinuta in CondimenteOregano este un condiment culinar foarte important, fiind raspandit in bucatariile din tari precum Turcia, Palestina, Siria, Grecia, Portugalia, Spania, America Latina si Italia. Aceasta planta...Citeste continuarea
Dulce-de-iute in vizita la Harbour
Postat de: Bucataras in Bucataras in orasMiercuri seara, prietenul nostru Radu Popovici a prezentat produsul sau Dulce-de-iute la restaurantul Harbour din Piata Amzei. A fost o intilnire calda, prietenoasa si delicioasa. Pentru ca s-a...Citeste continuarea
Afla mai multe despre ... risotto!
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininRisotto inseamna in italiana "orez mic" si reprezinta una dintre cele mai populare si gustoase mancaruri ale tarii lui Galileo Galilei. Desi exista numeroase variante, toate au la baza orezul...Citeste continuarea
Cateva lucruri pe care nu le stiai despre bauturile alcoolice
Postat de: Adinuta in Bucataras eFemininIn fiecare zi se trage un semnal de alarma, atunci cand vine vorba de produsele din comert. Meniuri copioase de la fast-food, alaturi de un suc racoritor, un milkshake delicios sau o bere cu aroma...Citeste continuarea