
publicat la 18.05.2014
publicat la 19.09.2013
publicat la 07.09.2013
O plimbare cu rolele pe piatra cubică îţi va astâmpăra setea de sporturi extreme. Faptul că tot restul zilei vei trepida fără pauză devine un avantaj pentru rudele tale apropiate, care te vor folosi pe post de fotoliu pentru masaj.
Bucataras.ro
[email protected]
Cochilii cu branza si coaja de lamaie
Punem apa la fiert. Cand a ajuns la punctul de fierbere adaugam sarea, amestecam si adaugam cochiliile. Le lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj (aproximativ 8-10 minute), amestecand usor din cand in cand ca sa nu le lipeasca de fundul vasului. Scurgem pastele de apa si le lasam putin in...
Cochilii cu lapte si aroma de lamaie
Se pun cei 2 l de apa la fiert. Cand incepe sa clocoteasca se adauga sare, se amesteca si se pun cochiliile. Amestecam si lasam sa fiarba cat timp este indicat pe pachet. In cazul meu, 7 minute. Scurgem de apa, punem din nou vasul cu cochilii pe foc, adaugam laptele rece, cele 4 linguri de...
Fusilli tricolore cu surimi
Punem apa la fiert. Cand incepe sa clocoteasca adaugam putina sare si fusilli. Le lasam sa fiarba cat timp este indicat pe pachet (aproximativ 8-9 minute). Decongelam surimi si ii taiem bucati potrivite (de grosimea unui deget). Tocam ceapa si o punem la calit in putin ulei de masline....
Cannelloni cu carne
Se toaca ceapa si se pune impreuna cu carnea, la calit, intr-o tigaie cu putin ulei, amestecand incontinuu aproximativ 15 minute. Se sareaza, pipereaza dupa gust. Separat, se pune intr-o craticioara, sucul de rosii, cimbrul, apa, putina sare, 3 catei de usturoi pisati si se da intr-un clocot....