Cuburi concentrate de legume

de lia maria in Conserve, 18 Oct 2010 | 27750 vizualizari

 

O reteta minunata, pe care am preluat-o de aici:-http://www.bucataras.ro/retete/9740/cuburi-de-legume.html . Cubuletele sunt foarte bune, inlocuesc cu succes pulberea deVegheta, gasita in comert, este un preparat natural si fara conservanti. Multumesc draga Silvia.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg morcovi
  • ½ patrunjel radacina
  • ½ telina radacina
  • ½ pastarnac radacina
  • 2 legaturi Frunze de arpagic
  • 250g ulei de masline
  • 2 linguri sare mare
  • 1 lingura piper alb macinat
Portii: 73
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuburi concentrate de legume:

Am curatat legumele, le-am taiat felii (inafara de frunzele de arpagic)si le-am pus la fiert, la abur, pentru 15’. Cand sau racit le-am tocat bine, cu robotul de bucatarie, am spalat si taiat marunt arpagicul, le-am amestecat, am pus uleiul, sarea si piperul si am omogenizat foarte bine compozitia.

Am uns formele cu putin ulei de masline dupa care le-am umplut si le-am dat la congelator. A doua zi, am indepartat formele, iar cuburile le-am impartit in 7 pungi pentru congelator. Cand am nevoie, scot o punga din congelator, imi iau 1-2 cuburi, dupa care leg punga si o pun inapoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuburi concentrate de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zacusca de dovlecei