Dezgheatam foile de placinta dupa care le taiem pe lung.
Intr-un vas mare batem ouale cu zahar; adaugam ulei, iaurtul, zaharul vanilat si praful de copt stins cu zeama de lamaie. Adaugam esenta de rom si amestecam totul bine. Punem zdrentele...
Condimentam feliile de medallion de curcan cu sare , piper, si boia de ardei iute dupa care le prajim intr-o tigaie cu usturoi,unt,ulei de masline si vin.
Ciuperci umplute cu crema de branza
Pentru crema de branza avem nevoie de : branza...
Am taiat cartofii pe lungime, i-am fiert pe jumatate in apa cu sare,am uns o tava cu 2 linguri de ulei de masline,am crestat coastele , le-am condimentat cu sare, piper prospat macinat si le-am impanat cu usturoi. Am dat totul la cuptorul...
Fierbem spaghetele in apa cu sare si ulei, calim in tava ceapa si usturoiul, adaugam piper si sare, lasam pana se inmoaie,adaugam pieptul de pui presat taiat cubulete si ciupercile, amestecam pana se rumenesc la foc mic, adaugam ardeiul iute...
Se spala si se curata bine aripile ,se condimenteaza cu piper proaspat macinat, sare, cimbru si boia. Lasam carnea condimentata la rece cam 2-3 ore. Se pun aripile in tava, se stropesc cu ulei de masline si se adauga 6-7 catei de usturoi...
Nebunie Dulce
Dezgheatam foile de placinta dupa care le taiem pe lung. Intr-un vas mare batem ouale cu zahar; adaugam ulei, iaurtul, zaharul vanilat si praful de copt stins cu zeama de lamaie. Adaugam esenta de rom si amestecam totul bine. Punem zdrentele...