trifadalia

4

Bucataras
grozav

Oradea

Bucataras din 13.04.2016

RETETE183
PRIETENI59
Articole

pregatirea legumelor inainte de intrebuintare

In Legume, la: 21 Feb 2018

Spanacul  se folosesc de la aceasta leguma doar frunzele.Metoda cea mai buna este spalarea spanacului in 2-3 ape inainte de a rupe frunzele. Frunzele se rup fara codite numai dupa ce sunt spalate bine,se agita bine in apa apoi se scot din apa, nu se scurge apa de pe el, in acest caz frunzele...

sfaturi practice

In Cu de toate, la: 19 Feb 2018

Puneti putina sare in tigaie inainte de a pune untura laincalzit. Aceasta nu va mai stropi in timpul prepararii.  Frisca batuta isi pastreaza consistenta daca pentru fiecare 1/2 kg de frisca puneti si o jumatate de lingurita de gelatina. lamaile raman multa vreme proaspete daca se...

Jumari de porc

In Craciun, la: 19 Feb 2018

Ingrediente : 5 kg de slanina pentru topit, jumate de litru de apa sau 3 linguri bune de untura pentru a nu se prinde de cratita in timpul prajirii, sare cat se ia intre 3 degete   Mod de preparare: Se taie bucatile de slanina cuburi,se pun in cratita, se adauga untura sau apa si sarea,...

CLATITE GRATINATE CU PIEPT DE PUI

In Concurs, la: 6 Ian 2017

Ingrediente pentru clatite: 400 ml de lapte, un ou mare,250 gr de faina, sare, piper, condimente pentru pui   Ingrediente pentru umplutura: 500 gr de piept de pui,200 gr de crema de branza cu verdeturi, 1/2 ardei gras rosu macinat, 1/2 ceapa tocatamarunt, o lingura ulei demaskune, sare,...

CLATITE CU BRANZA DULCE LA CUPTOR

In Bucataras in oras, la: 11 Aug 2016

Pentru unmplutura: jumate kk de branza de vaci, zahar dupa gust, coaja de lamaie( optional) . Se pune faina intr-un castron, impreuna cu zaharul si sarea. Se pune cate putin din lapte si se amesteca sa nu se faca cocoloase. Se sparg ouale  si se amesteca incontinuu dupa care se adauga si...

Afisate 11 - 15 din 15 articole    
Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]