sfaturi practice

Postat de trifadalia in Cu de toate pe 19 Feb 2018, 14:07

  • Puneti putina sare in tigaie inainte de a pune untura laincalzit. Aceasta nu va mai stropi in timpul prepararii. 
  • Frisca batuta isi pastreaza consistenta daca pentru fiecare 1/2 kg de frisca puneti si o jumatate de lingurita de gelatina.
  • lamaile raman multa vreme proaspete daca se acopera cu sare ori daca se tin intr-un borcan cu apa rece care se schimba zilnic.
  • Pestele se spala in apa rece dar nu se tine in apa. Daca este tinut in apa carnea sa absoarbe apa si nu se rumeneste frumos. 
  • dupa ce pestele a fost spalat, stergeti-l cu un prosop curat,ungeti-l cu zeama de lamaie, sarati-l si puneti-l la prajit in ulei incins.
  • laptele pus la fiert nu se va afuma daca se unge interiorul vasului cu foarte putin ulei.

Comentarii (1)

03.03.2018, 08:38

Foarte utile sfaturile! Multumesc!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]