Jumari de porc

Postat de trifadalia in Craciun pe 19 Feb 2018, 11:01

Ingrediente :

5 kg de slanina pentru topit, jumate de litru de apa sau 3 linguri bune de untura pentru a nu se prinde de cratita in timpul prajirii, sare cat se ia intre 3 degete   Mod de preparare: Se taie bucatile de slanina cuburi,se pun in cratita, se adauga untura sau apa si sarea, apoi se invarte in oala continuu pana ce ele lasa untura.Dupa ce incepe sa lase untura ele nu se mai lipesc de fundul oalei. Seprajesc in continuare pana  se fac rumene si nu mai au untura in ele. Apoi se strecoara si se servesc la masa de Craciun si nu numai. Sotul meu obisnuieste - asa cum se vede si in pozele trimise- in momentulcand untura devine limpede , in ea sa adauge cativa carofi si ceapa pentru prajire si se servesc langa jumarile calde si scurse de untura.

Comentarii (5)

19.02.2018, 11:29

Bune, dar nu în post...!

19.02.2018, 11:34

19.02.2018, 11:35

asa e nu in post eu am facut sapt trecuta

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]