
publicat la 17.03.2012
publicat la 17.03.2012
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Paste cu chiftelute in sos
-- in 3 linguri de ulei punem la prajit(foc mic) cepele, jumatatile de ardei, usturoiul,leusteanul si pantrujelul(lasam un pic pentru chiftelute), --dam la oparte pielea de pe carnati si carnea o punem intr un bol cu oul, candimentele,paine inmuiata in lapte, pantrujelul si amestecam...
Peste prajit cu cartofi fierti
* curatam cartofii,ii taiem in doua si ii punem la fiert in apa cu sare timp de 20 de minute, * punem uleiul la incalzit, * batem ouale cu un pic de sare, piper si condimente pt. peste, * dam pestele prin faina, prin oul batut, prin pesmet si il punem...