Bors de sfecla rosie

de roxanamiti in Mancaruri de post, 17 Mar 2012 | 6422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 sfecle rosii, ( ale mele erau mici)
  • 2 cepe,
  • 2 morcovi,
  • jumate de ardel rosu,
  • 500 g. cartofi,
  • 3 linguri bulion,
  • 4 linguri ulei,
  • 1 lingurita piper,
  • 1 lingurita baia iute, ( sau dulce cum dorit)
  • 1 lingura delikat de legume,
  • bors magic, (eu am pus suc de lamaie pt ca nu am avut, dar asta ramane la gustul fiecaruia,  acru sau dulce)
  • leustean si pantrunjel uscat,
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de sfecla rosie:

- punem uleiul la incalzit intr o oala,
-tocam ceapa si o punem la calit in ulei, morcovii da ti pe razatoare, ardelul tocat cubulete, cartofii taiati cubulete mai mari si lasam la foc potrivit 5 minute apoi adaugam apa( cum doriti mai multa sau mai putina, mie nu mi place cu multa apa) si lasam sa fiarba 15 minute( decand incepe sa clocoteasca),
-adaugam bulionul, piperul, baiaua,delikatul,borsul magic( in casul meu sucul de lamaie) si lasam sa dea un clocot, apoi dam oala deoparte,
-lasam 5 minute si adaugam leusteanul si pantrujelul,
-se poate servi cu paine prajita!!!!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Sim0na 1

19.03.2012, 13:39

N-am mancat pana acum.. Dar arata foarte bine!

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:24

trebuie sa fie super bun

Teo 1

21.02.2015, 20:41

La multi ani,fata harnica si buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de sfecla rosie