
publicat la 17.03.2012
publicat la 17.03.2012
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Soricei de cartofi
*se spala bine cartofii, se pun intr-o tava, se ung cu ulei si se baga la cuptor (200 grade C),timp de 25-30 minute, se pot incerca cu o furculita pentru a vedea daca sunt gata, *lasam cartofii la racit, *cu ajutorul unei lingurite scoatem miezul din mijlocul cartofilor(cu grija de a...
Papusi de oua si legume
--fierbem ouale timp de 12 minute, --le trecem prin apa rece si le curatam, --taiem ouale la capete pentru a sta drepte, --taiem 8 felii de ridiche, taiem benzi de castravete de 3 cm, --intr-o farfurie punem ouale, o felie de ridiche si o bucata de morcov(ca palarie),...