Zmeurata

de Andra_Constantinescu in Bauturi, 18 Aug 2019 | 5316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g zmeura
  • 300 g zahar
  • 500 ml palinca de 60 grade
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zmeurata:

Se spala zmeura, se amesteca cu zaharul si se pune intr-un borcan. Se infileteaza capacul, dar nu de tot. Se lasa asa la loc cald timp de 2-3 zile pana cand zmeura isi lasa suficienta zeama.

Dupa aceea, zmeura se strecoara, iar peste sucul obtinut se adauga palinca.

Se strecoara lichidul din nou, punandu-l inapoi in borcanul curat sau intr-o sticla si se infileteaza capacul bine.

Se mai lasa o zi-doua ca sa se intrepatrunda gusturile, apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zmeurata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Ancutsa 1

20.08.2019, 14:30

Dulce si gustoasa!

oanapl 1

23.08.2019, 11:48

Ce bine arata! Si ce buna este!

dantes 1

24.08.2019, 08:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cocktail Orange-Campari ideal pentru vara