Za'atar

de Miha in Pt. carne, 26 Ian 2010 | 12473 vizualizari

 

Se foloseste ca atare ( presarat peste hummus) sau sub forma de pasta ( la marinarea carnii de pui, preparata apoi la cuptor sau pe gratar)

 

INGREDIENTE

  • 2 lingurite oregano uscat
  • 2 lingurite maghiran uscat
  • 2 lingurite cimbru uscat
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 lingurite boia dulce
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 40 g susan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Za'atar:

Susanul il prajim intr-o tigaie fara ulei, pana se aureste putin.

Restul ingredientelor le punem in rasnita de cafea si rasnim pana obtinem o pudra fina.

Rasnim si susanul, dar scurt, cat sa se sparga semintele.

Intr-un bol amestecam bine pudra de condimente cu susanul.

Se pastreaza intr-un borcan inchis ermetic.

Sursa

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Za'atar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 38 %
239.99 lei
149.99 lei

Crockpot Express

- 60 %
999.99 lei
399.99 lei

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (7)

Brindusa 1

26.01.2010, 19:22

aaa acum am vazut sursa si ca acoloscrie de sumac

Rodie 1

07.10.2010, 23:46

Clar ma apuc sa fac si eu, pare interesant. Multumesc! nu am mai incercat pana acum.

retetepersane 1

01.12.2010, 15:33

Merge cu ulei de masline si cu branza si la niste placinte care se numesc Fattayer

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]